
Daca vrei sa deschizi sau sa modernizezi un restaurant, echipamentele pentru preparare calda sunt printre cele mai importante achizitii pe care trebuie sa le faci. O bucatarie bine echipata asigura un flux de lucru eficient, iar mancarea este gatita corect de fiecare data. Totusi, multi fac greseli cand aleg aparatura si nu respecta cateva reguli simple de intretinere.
Iata ce trebuie sa stii despre cum alegi si cum intretii echipamente pentru preparare calda. Continua sa citesti!
In functie de specificul restaurantului, unele echipamente nu trebuie sa lipseasca:
Daca vrei echipamente fiabile care sa nu te lase fix atunci cand ai mai multa nevoie de ele, Cinar Kitchen iti pune la dispozitie peste 300 de produse de calitate superioara, potrivite pentru orice tip de bucatarie profesionala!
De la grilluri electrice sau pe gaz, friteuze performante si plite eficiente pana la masini multifunctionale de gatit si bancuri de lucru, ai tot ce iti trebuie pentru un restaurant functional si bine echipat.
Alege echipamente profesionale care te ajuta sa gatesti rapid, eficient si fara batai de cap. Descopera intreaga gama de echipamente HoReCa profesionale de la Cinar Kitchen si echipeaza-ti bucataria asa cum trebuie!
Distribuie articolul:
Telefon
PROGRAM
Lu. - Vi.: 9.00 - 18.00
Sa.: 9.00 - 13.00
Se adauga in cos
Adaugat in cos!