CINAR

Consultanta HoReCa

Cinar Kitchen este un furnizor de top pentru afacerile din domeniul HoReCa

Ajutam orice afacere din HoReCa sa isi atinga succesul

Ecosistemul de firme Cinar este gandit de la zero tocmai pentru a ajuta orice afacere care activeaza in domeniul HoReCa sa isi atinga succesul, sa creasca sustenabil si sa se dezvolte continuu.

De la oportunitate si idee pana la consultanta in vederea dezvoltarii, cresterii vanzarilor si a gradului de fidelitate al clientilor, de la alimente de baza pana la instrumentar si accesorii de bucatarie, suntem aici pentru tine si afacerea ta.

Ai o afacere in acest domeniu? La noi gasesti servicii complete pentru drumul catre succes. Ia acum legatura cu un consultant!

PESTE 8 ANI EXPERIENTA

Echipamente, ustensile si accesorii pentru bucatarii profesionale

Cu preturi competitive si o gama de produse construita dupa topurile celor mai cerute echipamente din industrie, Cinar Kitchen este partenerul afacerilor din zona HoReCa.

Oferim toata gama de aparate, ustensile si accesorii necesare echiparii bucatariilor profesionale ale afacerilor de tip fast food sau restaurant. 

De la consultanta in alegerea echipamentelor necesare afacerii tale, pana la montajul acestora, suntem aici pentru ca bucataria ta sa iti acopere toate nevoile si sa respecte cele mai stricte standarde de calitate si siguranta.

Distributie produse alimentare

Cinar Kitchen ofera o gama de peste 1.000 de produse premium, alese de la cei mai buni producatori internationali, in urma studiilor efectuate pe piata de consum, gusturile si nevoile clientilor afacerilor din domeniu,

Fie ca detii un mic fast food, sau un restaurant de cartier, fie ca ai o cafenea, un restaurant de top, o firma de catering sau un lant de restaurante, fie ca ai o pensiune sau un hotel, suntem aici pentru tine, pentru clientii tai si pentru ca afacerea ta sa se dezvolte la maximum, sustenabil si profitabil.

Productie

Cinar Kitchen este cel mai cunoscut producator de shaorma de pui si de vita din Romania, prezent in piata din 2008, cu o gama variata de produse de inalta calitate, caure au la baza materia prima provenita din abatoare cu un nivel ridicat de siguranta alimentare si calitate, auditate si acceptate prin procedurile noastre interne de selectie de furnizori.

Astfel, garantam livrarea la cele mai inalte standarde europene.

Ai o afacere in HoReCa?

La noi gasesti servicii complete pentru drumul catre succes. Ia acum legatura cu un consultant!