Garantie 12 luni la toate produsele (in afara de accesorii)

Livrare in 24/48h pentru produsele aflate in stoc

Cutit Electric Shaorma Kebab Gyros, Maxima

Capacitate ≈ 60 kg / h
Diametru Lama Ø 100 mm
Viteza ≈ 2600 rpm
Adancime de Taiere 0 – 8 mm
Cablu 3 m
Greutate neta 1400 g

Ridicare personala de la sediul din Bucuresti.
Livrare prin curier.
Livrare contra cost cu masini proprii pana la sediul Dumneavoastra.

600.00 lei fără TVA | 714.00 lei cu TVA

Timbru Verde Inclus

Cele mai delicioase sandvisuri kebab sau preparate shawarma sunt servite cu carne bine taiata. Acest cutit profesional pentru kebab taie fara probleme orice tip de carne. Este ideal pentru o utilizare zilnica intensiva in bucataria de catering pentru taierea de doner kebab, shawarma si gyros. Lama din otel inoxidabil are un diametru de 10 cm si poate suporta pana la 2600 RPM, astfel incat puteti taia cu usurinta 60 kg de carne in fiecare ora. Cutitul pentru kebab este livrat cu o lama suplimentara. Veti primi, de asemenea, o piatra de ascutit la indemana pentru ascutirea regulata a cutitului.

Echipat cu un cablu extra lung

Fie ca doriti felii subtiri de carne sau ceva mai gros, ajustati pur si simplu grosimea de taiere de la 0 mm la 8 mm. Atunci cand lucrati in bucatarie cu aparate de taiere, siguranta este foarte importanta. Cutitul este protejat de o protectie din otel inoxidabil si are un maner antiderapant, astfel incat sa nu alunece accidental din mana. In plus, cutitul este protejat impotriva suprasarcinii si se opreste automat. Acest cutit profesional pentru kebab este echipat cu un cablu extra lung de pana la 3 metri, astfel incat sa aveti suficient spatiu pentru a va deplasa in jurul gratarului pentru doner kebab.

Usor de curatat

La fel ca si gratarul pentru doner kebab, cutitul electric pentru kebab trebuie curatat temeinic dupa fiecare utilizare, inainte de a taia carne noua. Curatarea cutitului de kebab este foarte usoara. Scoateti din priza cutitul de kebab si indepartati partile care vin in contact cu carnea. Folositi un detergent bland, apa calda si o carpa moale pentru a curata piesele. Manerul si celelalte parti sunt, de asemenea, usor de curatat datorita suprafetelor netede.