Tăierea feliilor drepte și subțiri este dificilă dacă trebuie să o faceți manual. Folosind acest feliator electric profesional de carne, puteți tăia nu numai felii perfect uniforme de carne, ci și alte articole. Lama care vine standard cu aparatul este numai pentru felierea cărnii. Cu toate acestea, dacă doriți să tăiați și alte articole, oferim accesorii suplimentare, cum ar fi o lamă acoperită cu teflon pentru felierea brânzei și o lamă zimțată pentru tăierea pâinii. Tăierea cu acest aparat de bucătărie versatil este o muncă lină și silențioasă. Lama din oțel inoxidabil călit are un diametru de 25 cm și puteți regla grosimea de tăiere între 1 și 12 mm pe felie. Acest lucru asigură că feliile de cârnați, șuncă, salam sau alte tipuri de carne sunt întotdeauna tăiate la aceeași grosime.
Orice grosime de tăiere dorită
Unele tipuri de carne pot fi tăiate în felii groase în timp ce, de exemplu, șunca sau carpaccio sunt mai bune atunci când sunt tăiate subțire. Acesta este motivul pentru care puteți regla grosimea de tăiere pe acest feliator la lățimea exactă de care aveți nevoie. Lucrul în siguranță cu unelte de bucătărie ca aceasta este important în bucătăria profesională. Motorul are o funcție de siguranță încorporată, iar mâinile sunt ținute departe de lamă, datorită designului său. Atunci când o lamă este folosită mult, aceasta se poate toci. De aceea, feliatorul are un atașament pentru ascuțire. De îndată ce rotiți atașamentul, lamele trec prin pietrele de ascuțit și cuțitul devine din nou ascuțit. Este recomandabil să curățați feliatorul după ascuțire, astfel încât granulația fină din pietre să nu ajungă în mâncare.
Foarte ușor de utilizat
Acest feliator de carne profesional este foarte ușor de utilizat. Pe lateral, veți găsi butonul de pornire și oprire. Puteți acționa maneta cu o mână, în timp ce prindeți carnea cu cealaltă. Deoarece lucrați cu alimente, feliatorul trebuie curățat și dezinfectat corespunzător după fiecare utilizare. Placa de tăiere și lama sunt detașabile și pot fi curățate cu apă cu săpun și un detergent ușor. Utilizați un burete umed și puțin detergent pentru a curăța restul aparatului. Înainte de utilizare, clătiți totul și lăsați piesele să se usuce bine. Pentru stabilitate în timpul utilizării, feliatorul de carne stă pe patru picioare de cauciuc