Dimensiuni masina: | 479 x 414 x 364 mm |
Dimensiuni glisiera: | 180 mm x 230 mm |
Înălțime maximă de tăiere: | 180 mm |
Grosime de tăiere reglabilă: | 1-12 mm |
Greutate neta: | 14.3 kg |
Alimentare | 230V/50Hz/1Fază 150W |
Ridicare personala de la sediul din Bucuresti.
Livrare prin curier.
Livrare contra cost cu masini proprii pana la sediul Dumneavoastra.
1,638.00 lei fără TVA | 1,949.22 lei cu TVA
Masina de Feliat Carne
Taierea feliilor drepte si subtiri este dificila daca trebuie sa o faceti manual. Folosind acest feliator electric profesional de carne, puteti taia nu numai felii perfect uniforme de carne, ci si alte alimente. Lama care vine standard cu aparatul este destinata exclusiv felierei carnii. Cu toate acestea, daca doriti sa taiati si alte produse, oferim accesorii suplimentare, cum ar fi o lama acoperita cu teflon pentru felierea branzei si o lama zimtata pentru taierea painii. Taierea cu acest aparat de bucatarie versatil este lina si silentioasa. Lama din otel inoxidabil calit are un diametru de 25 cm si puteti regla grosimea de taiere intre 1 si 12 mm pe felie. Acest lucru asigura ca feliile de carnati, sunca, salam sau alte tipuri de carne sunt intotdeauna taiate la aceeasi grosime.
Unele tipuri de carne pot fi taiate in felii groase, in timp ce, de exemplu, sunca sau carpaccio sunt mai bune atunci cand sunt taiate subtire. Acesta este motivul pentru care puteti regla grosimea de taiere pe acest feliator la latimea exacta de care aveti nevoie. Lucrul in siguranta cu unelte de bucatarie ca aceasta este important in bucataria profesionala. Motorul are o functie de siguranta incorporata, iar mainile sunt tinute departe de lama datorita designului sau. Atunci cand o lama este folosita mult, aceasta se poate toci. De aceea, feliatorul are un atasament pentru ascutire. De indata ce rotiti atasamentul, lamele trec prin pietrele de ascutit si cutitul devine din nou ascutit. Este recomandabil sa curatati feliatorul dupa ascutire, astfel incat granulatia fina din pietre sa nu ajunga in mancare.
Acest feliator de carne profesional este foarte usor de utilizat. Pe lateral, veti gasi butonul de pornire si oprire. Puteti actiona maneta cu o mana, in timp ce prindeti carnea cu cealalta. Deoarece lucrati cu alimente, feliatorul trebuie curatat si dezinfectat corespunzator dupa fiecare utilizare. Placa de taiere si lama sunt detasabile si pot fi curatate cu apa cu sapun si un detergent usor. Utilizati un burete umed si putin detergent pentru a curata restul aparatului. Inainte de utilizare, clatiti totul si lasati piesele sa se usuce bine. Pentru stabilitate in timpul utilizarii, feliatorul de carne sta pe patru picioare de cauciuc.
Telefon
PROGRAM
Lu. - Vi.: 9.00 - 18.00
Sa.: 9.00 - 13.00
Se adauga in cos
Adaugat in cos!