Dimensiuni | 57,6×46,6×42,6 cm |
Dimensiuni glisiera | 20×27,5 cm |
Inaltime maxima de taiere | 21 cm |
Grosime de taiere reglabila | 1-12 mm |
Viteza de rotatie a lamei | 265 RPM |
Diametrul lamei | Ø 30cm |
Greutate | 24,3 kg |
Tensiune alimentare | 230V/50Hz |
Putere | 250W |
Ridicare personala de la sediul din Bucuresti.
Livrare prin curier.
Livrare contra cost cu masini proprii pana la sediul Dumneavoastra.
2,400.00 lei fără TVA | 2,856.00 lei cu TVA
Masina de Feliat Carne
Felierea manuala a carnii necesita mult timp. De asemenea, este dificil sa taiati manual felii foarte subtiri, drepte, toate cu aceeasi grosime. Acest feliator de carne profesional este un atu pentru orice bucatarie de catering. Datorita lamei din otel inoxidabil calit cu un diametru de 30 cm, puteti taia cu usurinta felii perfecte de carne sau alte produse. Lama care vine standard cu aparatul este destinata exclusiv felierei carnii. Daca doriti sa taiati alte articole, oferim accesorii suplimentare, cum ar fi o lama acoperita cu teflon pentru felierea branzei si o lama zimtata pentru taierea painii. Acest feliator de carne nu este doar versatil, ci si foarte silentios, astfel incat il puteti utiliza in aceeasi incapere in care va primiti clientii.
Deoarece nu orice tip de carne este taiat la aceeasi grosime, puteti regla cu usurinta grosimea de taiere cu un buton usor de utilizat. Alegeti o grosime intre 1 si 12 mm. In fiecare bucatarie profesionala, siguranta este importanta. Atunci cand folositi feliatorul, veti vedea ca mainile dvs. nu se apropie niciodata de lama. In plus, motorul este echipat cu o siguranta incorporata. Mai mult, feliatorul vine cu un accesoriu pentru ascutire. O lama ascutita creste, de asemenea, siguranta. Dupa ascutire, masina de taiat trebuie sa fie intotdeauna curatata pentru a evita macinarea fina de la pietrele de ascutit care ar putea ramane si ajunge in mancare.
Feliatorul nu trebuie curatat doar dupa ascutire, ci si dupa fiecare utilizare. Deoarece placa de taiere si lama sunt detasabile, le puteti inmuia cu usurinta in apa cu sapun cu putin detergent. Carcasa feliatorului de carne este usor de curatat cu un burete umed. Inainte de a utiliza din nou feliatorul, clatiti totul si lasati-l sa se usuce. Feliatorul este echipat si cu patru picioare de cauciuc, astfel incat aparatul sa ramana stabil si bine fixat in timpul utilizarii.
Telefon
PROGRAM
Lu. - Vi.: 9.00 - 18.00
Sa.: 9.00 - 13.00
Se adauga in cos
Adaugat in cos!